Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Hogeschool Zeeland, HZ shop, interieuradvies onderwijs, leestafel, ontwerp koffieshop, koffiewinkeltje, koffiewinkel op school | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieuradvies onderwijs?

Interieuradvies onderwijs

Interieuradvies onderwijs is bijzonder? Absoluut. Interieuradvies voor een onderwijsinstelling is heel wat anders dan interieuradvies voor een kantoorruimte. De inrichting van een onderwijsruimte moet een prettige leeromgeving zijn. Studenten leren beter in een veilige, rustige en aangename omgeving. Interieuradvies voor het onderwijs, is één van de specialiteiten van Burobas.

Interieuradvies voor uw onderwijsinstelling? Burobas staat voor u klaar. We hebben ervaring met het inrichten van diverse lesruimtes, maar ook de buitenruimte kunnen onder handen nemen. Voorbeelden zien? Meer lezen over onze werkwijze? U vindt alle informatie op deze website, maar natuurlijk kunt u ook altijd even contact opnemen. We horen graag van u.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!