Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Van Neynsel Zuiderschans, ontwerp zorggebouw, 's-Hertogenbosch | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieuradvies Maastricht?

Interieuradvies voor uw locatie in Maastricht nodig?

Bij het maken van een nieuw interieurontwerp rijzen er altijd vele vragen. Dit geldt voor een nieuwe, maar zeker ook voor een bestaande locatie. Burobas is werkzaam als interieuradviseur in Maastricht en omgeving. We kijken graag met u samen naar de wensen en mogelijkheden voor uw locatie. Dit doen we altijd zeer grondig, want een interieurontwerp moet aan vele eisen voldoen. We luisteren goed naar de wensen van de opdrachtgever, maar daarnaast praten wij ook graag met de uiteindelijke gebruikers. Dat kunnen leerlingen zijn, medewerkers, bezoekers of bewoners. Zij moeten zich per slot van rekening in de nieuwe omgeving prettig voelen en er optimaal kunnen functioneren. We hebben ruime ervaring als interieuradviseur voor o.a. onderwijs- en zorginstellingen, gemeentes, overheid, organisaties en bedrijven.

Wij geven interieuradvies op maat

Als we een interieuradvies voor u samenstellen dan werken we nauw met iedereen samen. We willen graag dat een interieur goed past bij de functie van het gebouw, aansluit bij de stijl en het DNA van de organisatie en aanvoelt als een thuis voor de mensen die er gebruik van gaan maken. In samenspraak groeien we naar een optimale omgeving voor de uiteindelijke gebruikers. Voor ons is een interieurontwerp pas geslaagd als deze eigenheid heeft en het een gezonde omgeving is waar mensen zich prettig voelen. De vakkundige en enthousiaste architecten van Burobas geven u graag interieuradvies en dat doen wij ook in Maastricht en omgeving.

De architecten van Burobas zijn ook werkzaam als interieuradviseur in Maastricht

Heeft uw locatie een nieuw interieur nodig en zoekt u een betrouwbare interieuradviseur, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in Eindhoven, maar wij geven ook interieuradvies in Maastricht en omgeving. Burobas heeft jarenlange ervaring als interieuradviseur en zoals u op onze website kunt zien, hebben wij al vele interieurontwerpen naar grote tevredenheid van onze opdrachtgevers gerealiseerd. Ons vakkundige en enthousiaste team heeft de juiste kennis en zet zich ook voor u 100% in. Wij geven interieuradvies voor uiteenlopende organisaties, bedrijven en instellingen. Dit kan om bestaande of nieuwe locaties gaan. Uiteraard kijken we ook naar duurzaamheid en de mogelijkheid van hergebruik van materialen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Burobas voor u kan betekenen of heeft u vragen, neem gerust contact met ons op, wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!