Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Huis van Waalre, gemeente Waalre, gemeentehuis Waalre, interieurontwerp gemeentehuis, interieur voor kantoor, gemeentehuis, werkplekken | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieuradvies kantoor?

Interieuradvies kantoor

Heeft u advies voor het interieur van uw kantoor nodig? Dit kan Burobas voor u verzorgen. Als opdrachtgevers vinden wij het cruciaal dat u tevreden bent. Wat zijn uw wensen? Hoe ziet uw ideale kantoor eruit? We horen deze informatie graag van u, zodat we een goed interieuradvies voor uw kantoor kunnen geven. Burobas maakt het onbereikbare bereikbaar, zonder uw budget uit het oog te verliezen.

Interieuradvies kantoor voor het Nieuwe Werken

Wilt u uw kantoor aanpassen aan het Nieuwe Werken? Wilt u van uw kantoorruimte een ontmoetingsplek maken, waar het prettig toeven is voor medewerkers en bezoekers? Heel veel is mogelijk. Denk hierbij ook aan een agile werkomgeving. Een leefomgeving waarin werknemers zich thuis voelen, een omgeving wat meer is dan puur een werkplek. Weg met klassieke kantoorplaatsen waar de medewerkers de gehele dag op één plek zitten. Geen benauwende gangen of liftportalen, maar grote ontmoetingsruimtes waar mensen elkaar tegen komen en in gesprek raken.

Bekijk de voorbeelden op deze website of maak een afspraak. In een persoonlijk gesprek luisteren we goed naar uw wensen en vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!