Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Opgeleverd project, Ipse de Bruggen, Landgoed Ursula, Nieuwveen | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieuradvies Helmond?

Interieuradvies Helmond

Het laten verzorgen van een nieuw interieur is een grote stap voor elke organisatie. Uw interieur is in zekere zin uw visitekaartje, en het kan een grote uitdaging zijn om dan zomaar een nieuw visitekaartje te laten maken.

Misschien is uw interieur jarenlang niet veranderd en zijn u en uw eindgebruikers hier aan gehecht. Dan kan het toch goed zijn om een keer een nieuw interieur te laten ontwerpen. Een frisse blik op uw organisatie kan nooit kwaad, zeker niet als u hier Burobas voor inschakelt. Ons bedrijf heeft enthousiaste mensen in dienst, die met veel passie voor u aan de slag gaan om een perfect ontwerp te maken.

Wij zetten niet zomaar uw meubelen op een andere plek, we zorgen ervoor dat uw zorginstelling, school of kantoor gaat leven als nooit tevoren!

Interieuradvies voor Helmond

Als u op zoek gaat naar een interieuradviseur voor Helmond, dan raden we u aan om eens met Burobas contact te zoeken. Ons bedrijf heeft veel ervaring met het verzorgen van nieuwe interieurs. Bij ons moet u geen haastwerk verwachten, wij maken een uitgebreid plan waar u zich helemaal in kunt vinden.

Als voorbeeld geven we u graag Hogeschool de Kempel in Helmond, waar wij verantwoordelijk zijn voor de herinrichting. De oude layout van het gebouw werd vervangen door een inspirerende omgeving waar de studenten graag elke dag naartoe gaan. Dit kunnen we ook bereiken voor uw organisatie. Neem hiervoor contact met ons op en we maken een vrijblijvende afspraak waarin we samen de mogelijkheden gaan bekijken.

Alles voor interieuradvies in Helmond

Bij BuroBas vindt u een interieuradviseur voor Helmond die aanvoelt hoe een bedrijf in elkaar zit. Het is per slot van rekening heel erg belangrijk dat u zich prettig voelt in uw nieuwe interieur. Dit geldt natuurlijk net zo goed voor uw eindgebruikers, die misschien nog wel meer van het gebouw gebruik gaan maken dan uzelf. Zij moeten zich fijn voelen in het gebouw, alles kunnen vinden en altijd het gevoel hebben dat ze hier veilig zijn. BuroBas gaat voor u zorgen dat dit gebeurt!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!