Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Van Neynsel Zuiderschans, centrale ontmoetingsruimte, 's-Hertogenbosch | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieuradvies Den Bosch?

Interieuradvies Den Bosch

Bij Burobas vindt u de juiste mensen om een interieuradvies voor Den Bosch te geven. Een advies waarbij niet alleen gekeken wordt naar uw eigen eisen en wensen, maar vooral ook naar de eisen en wensen van uw eindgebruikers.

Als u bijvoorbeeld voor een zorginstelling op zoek bent naar een interieuradviseur voor Den Bosch, dan weet u dat het belangrijk is dat de eindgebruikers zich thuis voelen op de plek waar ze veel tijd doorbrengen. Het moet daarnaast natuurlijk ook een plek zijn waar de zorgwerkers op prettige wijze hun werk uit kunnen voeren. En wat te denken van een school? Hier moeten scholieren of studenten zich prettig en veilig voelen, waarnaast ze ook gestimuleerd moeten worden om hun best te doen.

Interieuradvies op maat

Als Burobas een interieuradvies voor Den Bosch samenstelt, dan is het voor ons niet belangrijk om onze eigen wensen door te drukken. Integendeel, wij willen juist samen met u een ontwerp maken dat helemaal past bij de functie van het gebouw, het DNA van het gebouw, en de mensen die van het gebouw gebruik maken.

We spreken liever ook niet over projecten, omdat dit een gevoel opwerpt van een groep mensen die bezig zijn leuke meubels op een leuke plek neer te zetten. Wij vinden dat een goed interieurontwerp altijd aanvoelt alsof het op organische wijze is ontstaan, alsof het gegroeid is naar wat uw eindgebruikers nodig hebben!

De interieuradviseur voor Den Bosch

Als u ervan overtuigd bent dat u een nieuw interieur voor uw gebouw nodig heeft, neem dan contact op met Burobas. Wij zijn actief op het gebied van interieurs voor onder andere zorginstellingen, scholen en kantooromgevingen. Samen met u bekijken we hoe wij dat interieur voor u samenstellen waar u en uw eindgebruikers vele jaren plezier aan gaan beleven. We hebben al meerdere projecten in uw regio uitgevoerd, waarvan u er meerdere terug kunt vinden op de projectpagina’s van onze website.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!