Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Aegon, boardroom, Den Haag | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieuradvies Amsterdam?

Interieuradvies voor uw project in Amsterdam nodig?

Wij zijn Burobas, een architectenburo met vele voltooide projecten op onze naam. Vanuit onze jarenlange expertise zijn we ook als interieuradviseur werkzaam en stellen we ook interieuradvies voor locaties in Amsterdam en omgeving op. We kijken graag samen met u naar de wensen en mogelijkheden voor uw project. Dit doen wij altijd zeer grondig, want elk interieurontwerp moet aan vele eisen voldoen. De wettelijke eisen uiteraard, maar ook de opdrachtgever en de gebruikers hebben hun voorkeuren. Een bezoeker heeft een andere gebruikservaring dan een medewerker, en een opdrachtgever kijkt weer naar andere zaken. Daarom praten wij altijd goed met alle betrokkenen voor we een interieuradvies opstellen. Wij hebben ruime ervaring als interieuradviseur voor onder andere zorginstellingen, gemeente en overheid, scholen, organisaties en bedrijven.

Interieuradvies op maat: telkens weer een uniek eindresultaat!

Dankzij onze betrokken werkwijze stellen wij voor iedere opdracht een uniek interieuradvies op. Voor ons kenmerkt goede interieurarchitectuur zich door eigenheid en stijl, maar misschien nog wel meer door het feit dat het een gezonde omgeving is waar mensen zich prettig voelen en goed kunnen functioneren. Door overleg met alle betrokkenen krijgen we een goede indruk van de mogelijkheden en kunnen we u voorzien van een uniek en optimaal uitgewerkt interieuradvies. Ons team van vakkundige interieurarchitecten laten zich telkens weer inspireren om tot stijlvolle en goed functionerende eindresultaten te komen. Wij werken door heel Nederland en geven ook graag passend interieuradvies voor uw locatie in Amsterdam.

Burobas; dé interieuradviseur met eigenheid en stijl, ook werkzaam in Amsterdam

Heeft uw locatie een nieuw interieur nodig en zoekt u een betrouwbare interieuradviseur in Amsterdam of omgeving, dan maken wij graag kennis! Zoals u op onze website kunt zien hebben wij al vele projecten naar grote tevredenheid voltooid en kunnen we dankzij deze ervaring ook u voorzien van interieuradvies op maat. Wij stellen interieuradvies op voor zowel bestaande als nieuwe projecten en kijken uiteraard naar duurzaamheid en de mogelijkheid van hergebruik van bestaande materialen.

Bent u nieuwsgierig geworden wat Burobas voor u kan betekenen? U vindt onze gegevens op de contactpagina. Wij maken graag kennis en kijken uit naar nieuwe samenwerkingen.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!