Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Van Neynsel Zuiderschans, ontwerp zorggebouw, 's-Hertogenbosch | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieur zorg?

Interieur zorg

Burobas gelooft dat het zorg interieur van een zorginstelling of kleinschalige woonomgeving positief kan bijdragen aan het welzijn van bewoners. Het is belangrijk dat bewoners hun eigen plekjes krijgen waar ze zich prettig en thuis voelen. Bij onze ontwerpen staat dat centraal. Op deze plekken kunnen bewoners zich ontplooien: een krantje lezen, een zonnige plek in de tuin, een biebhoek om rustig een boek te lezen en een keuken om in mee te helpen tijdens het koken.

Dementievriendelijk ontwerpen

Dementievriendelijk ontwerpen heeft onze speciale aandacht. Zo’n 15 jaar geleden werkte Burobas voor het eerst aan een dementievriendelijk interieur. In de jaren daarna is er onderzoek gedaan waarmee we onze ontwerpen nog beter hebben gemaakt. En is de kennis over deze interieurs bij ons verder gegroeid. Een interieur dat goed is afgestemd op de gebruikers heeft veel voordelen. Het helpt de zorg wezenlijk verbeteren. Daarom willen we graag deze kans gebruiken om onze kennis over dementievriendelijk interieur te delen.

Wilt u het interieur van uw zorgcentrum aanpakken? Neem contact op, we vertellen graag meer over onze werkwijze. Natuurlijk kunt u ook eerst op uw gemak de website bekijken. Onder het tabje ‘Projecten’ ziet u wat we voor de zorgsector hebben ontworpen. Wilt u een nieuw interieur in uw zorgcentrum? Neem contact op, we horen graag al uw wensen!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!