Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

IGS GeboJagema, hoge bartafel kantoor, staand overleg, vakkenkast, entree, ontwerp entree | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieur voor kantoor?

Interieur voor kantoor: ontwerp en advies

Interieur voor kantoor begint bij een duidelijk doel. Welk doel dient de inrichting van je kantoor? Is dat een bepaalde strategie, een bepaalde structuurverandering of misschien een hele cultuurverandering? De kunst is om je kantoor zodanig in te richten, dat je interieur dit doel dient. Een juist ontworpen interieur dient namelijk jouw ambities, ondersteunt de verschillende culturen binnen het bedrijf, bevordert de sfeer én versterkt mensen op de werkvloer.

Nieuwe tijden vragen om nieuw interieur voor kantoor

De tijd staat niet stil. En alle bedrijven – groot of klein – merken dat. On- en offline zijn haast niet meer van elkaar te scheiden, vast werken wordt meer en meer flexwerken en markten veranderen zó snel dat een snel reactievermogen één van de noodzakelijke ingrediënten voor succes is. Maar waar werkzaamheden, takenpakketten en (online) structuren continu veranderen, blijft de inrichting van het bedrijf vaak statisch. Het interieur groeit nog niet mee met het bedrijf, met alle gevolgen van dien. Waar interieur niet mee beweegt met de behoeften van de dagelijkse bedrijfsvoering, wordt verlies geleden.

Daarom hebben de doelen van jouw bedrijf een centrale rol in ons ontwerpproces. Waar gaat het bedrijf naar toe? Waar liggen jouw wensen en ambities als ondernemer? Hoe wil je dagelijks aan de slag gaan? In een nauwe samenwerking wisselen we kennis over en weer uit. Het succes van het ontwerp ontstaat door elkaar voortdurend te inspireren. Ons interieuradvies stelt jou in staat om te doen waar je goed in bent: ondernemen.

Beter presteren door de juiste ondersteuning

De juiste inrichting van je kantoor biedt vele voordelen. Interieur kan bijvoorbeeld groepswerk dynamiseren, de communicatie bevorderen en fysieke klachten verkleinen. Op hun beurt zorgen deze voordelen weer voor een verlaging van de stress op de werkvloer, een bevordering van de gezondheid van je werknemers en een vergroting van de transparantie. En dat is pas het topje van de ijsberg.

In de samenwerking komt de gehele organisatie aan bod, waardoor problemen – op elk niveau – naar gelang de behoefte kunnen worden aangepakt.

Het Nieuwe Werken

Het Nieuwe Werken: de vernieuwing in organisatiestructuur, management én in fysieke werkplek. Veel bedrijfspanden worden ingericht om dit Nieuwe Werken te kunnen implementeren. Flexibiliteit en innovatie staan centraal. Een interieur moet functioneel zijn. De uitdaging is om op de juiste momenten, op de juiste plaats, de juiste mensen, kennis en informatie bijeen te brengen. Maar die uitdaging kan voor een bedrijf te groot zijn: omdat de kennis hierover ontbreekt, ontstaat er een inrichting die het Nieuwe Werken alleen maar in de weg staat. Flexwerkplekken leveren dan bijvoorbeeld geen flexibiliteit, maar gedoe en onrust op.

Ondertussen groeit het Nieuwe Werken verder. Wij blijven op de hoogte van deze constante ontwikkelingen. Vanuit deze expertise en vanuit onze jarenlange ervaring geeft Burobas het Nieuwe Werken vorm bij de meest uiteenlopende bedrijven. We houden op die manier de organisatie aantrekkelijk voor medewerkers en jong talent.

Goede voorbeelden van organisaties waar we dit hebben gedaan zijn Wooninc. in Eindhoven, TivoliVredenburg in Utrecht en het gemeentehuis van Waalre.

Wat jouw doelen ook zijn, waar je ambitie ook ligt, een door Burobas verzorgd interieur voor kantoor is de eerste stap in de juiste richting.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!