Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Zorggroep Elde Het Buitenhuis, landelijk interieur, dementievriendelijk interieur, herinneringskastje, herinneringskastjes | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieur en dementie?

Interieur en dementie

Vroeger hadden interieur en dementie niets met elkaar te maken. Nu wel. Goed gekozen interieur voor bewoners met dementie kan namelijk een positieve bijdrage leveren aan het leven in een zorgcentrum. In een veilige en vertrouwde omgeving voelt iedereen zich prettig, maar voor mensen met dementie is de omgeving nog belangrijker. Het interieur geeft mensen met dementie namelijk letterlijk en figuurlijk houvast.

Burobas ontwerpt al jarenlang interieur voor mensen met dementie. Zoek niet langer op ‘interieur dementie’, maar bekijk direct de sprekende voorbeelden op deze website. Voor mensen met dementie hebben we al diverse interieurs ontworpen. Behalve interieurontwerp voor deze specifieke groep, kunt u ook terecht voor passend meubeladvies voor mensen met dementie.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!