Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Opgeleverd project, Ipse de Bruggen, Landgoed Ursula, Nieuwveen | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInrichting VGZ?

Het belang van een goede interieurinrichting voor de VGZ

Of het nu gaat om een langere of kortere periode, een ‘thuis’ gevoel is voor bewoners in de VGZ van groot belang om zich prettig en veilig te voelen. Dit begint al bij de voordeur, wat betekent dat het een uitstraling moet hebben die niet stigmatiserend werkt, maar juist huiselijk en persoonlijk aanvoelt. Ook is het belangrijk dat familie en vrienden zich er prettig voelen en er graag op bezoek komen. Er is veel onderzoek gedaan naar de invloed van interieurinrichting voor de VGZ op het gedrag van de bewoners. Hieruit is gebleken dat bij de juiste keuzes de bewoners minder geagiteerd waren of minder ongewenst gedrag vertoonden. Dit kwam doordat zij zich meer op hun gemak voelden in de omgeving waar zij verbleven. Een interieurarchitect kan op deze manier een verschil maken en de bewoners helpen zich thuis te voelen door middel van de interieurinrichting voor de VGZ.

Burobas levert maatwerk bij het opstellen van een interieurinrichting concept voor de VGZ

Wij gaan als architectenburo bij elke opdracht geheel opnieuw aan de slag en trekken geen standaard plannen van de plank. Iedere locatie en iedere situatie vraagt om specifieke toepassingen en wij stellen daarom ook voor de inrichting voor de VGZ telkens een geheel nieuw concept op. Daarbij zullen we eerst vragen beantwoorden als: wat hebben bewoners nodig en welke materialen kunnen we daarvoor inzetten? Met welke middelen kunnen we een veilige omgeving creëren, waar de bewoner zich prettig voelt en de medewerkers optimaal kunnen functioneren? Ons advies voor de interieurinrichting voor de VGZ zal daarom altijd zijn afgestemd op de doelgroep of wooneenheid. Een groep met een rolstoelgebruiker heeft bijvoorbeeld meer ruimte nodig, maar het mag niet steriel ogen. Huiselijkheid staat voorop. Wij vinden het daarom belangrijk om het concept voor de interieurinrichting voor de VGZ op te stellen vanuit het perspectief van de bewoners.

Interieur inrichting advies voor de VGZ op maat

Wij zetten ons in voor het beste voor de bewoners, maar verliezen daarbij uiteraard andere belangrijke zaken zoals duurzaamheid en de robuustheid van de materialen niet uit het oog. Bescherming op wanden is belangrijk, maar wij zorgen ervoor dat dit huiselijk zal ogen en geen stigmatiserende indruk geeft. Wij zullen in het door ons opgestelde interieur inrichting advies voor de VGZ de wensen en voorkeuren van alle betrokken partijen opnemen. Daarom gaan we in gesprek met de organisatie en leidinggevenden, medewerkers, familie en uiteraard de bewoners. Zo komen we tot een uniek en op maat gemaakt inrichting concept voor de VGZ. Burobas heeft ruime ervaring met project management en we zijn gewend om binnen de planning en gestelde financiële kaders te werken. Door alles goed op elkaar af te stemmen, komen wij tot een sfeervol en passend interieuradvies voor de VGZ, binnen het beschikbare budget en de gestelde tijdsplanning.

Op de website tonen wij meerdere door ons voltooide projecten en uiteraard zijn wij altijd beschikbaar voor vragen. Bent u nieuwsgierig naar wat Burobas voor u kan betekenen? Op onze contactpagina vindt u de gegevens, wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen.
Samen creëren we interieur!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!