Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Ipse de bruggen, Nieuwveen, mulitfunctioneel activiteitencentrum, marktplein | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInrichting verstandelijke beperking?

Het belang van een goed afgestemde interieurinrichting voor mensen met een verstandelijke beperking

Het interieur is een weerspiegeling van de identiteit van een bewoner of gebruiker. Het is daarom belangrijk dat dit goed is afgestemd op de mensen die er gebruik van gaan maken. Uit onderzoeken is gebleken dat het interieur voor verstandelijk beperkten kan bijdragen aan hun welzijn. Een gevoel van een eigen thuis is voor hen net zo belangrijk als voor iedereen, ook als het om een kortere verblijfsduur gaat. De huiselijke sfeer kan het gedrag en gevoel van de bewoners positief beïnvloeden, waardoor ze minder geagiteerd of ongewenst gedrag zullen vertonen. Ook zullen vrienden en familie zich meer op hun gemak voelen en met plezier op bezoek komen.

Het interieur voor verstandelijk beperkten vraagt om maatwerk

Om een ‘thuis’ gevoel te verkrijgen is het belangrijk dat de bewoners worden betrokken bij besluiten rondom de inrichting van het interieur, ook voor verstandelijk beperkten. Burobas gaat daarom met alle betrokkenen, familie, bewoners, begeleiders en uiteraard u als opdrachtgever, in gesprek om alle voorkeuren en vereisten in kaart te brengen. Dan kunnen we de bewoners nog verder betrekken door hen keuzes voor te leggen uit op elkaar afgestemde kleurpaletten voor bekleding en de wanden of door voorstellen te presenteren met verschillende opties om de meubels te plaatsen. Zo kunnen zij zelf hun voorkeur uitspreken voor hun eigen leefomgeving. Hierbij houden wij uiteraard de veiligheid, robuustheid, onderhoudsmogelijkheden en duurzaamheid goed in de gaten. Op deze manier kunnen we maatwerk leveren met ons advies voor de interieurinrichting, goed afgestemd op de verstandelijk gehandicapten en hun beperkingen.

Advies voor de interieurinrichting voor verstandelijk gehandicapten door Burobas

De architecten van Burobas gaan voor elke opdracht met veel enthousiasme en inspiratie aan de slag en leveren telkens weer een advies of ontwerp op maat, ook voor de interieurinrichting voor verstandelijk beperkten. Wij leveren geen standaard ontwerpen aan, maar kijken elke keer goed naar wie de eindgebruikers zijn en wat voor hen de meest optimale interieurinrichting is. We staan erom bekend dat bij ons de gebruiker centraal staat, maar wij houden uiteraard een scherp oog voor de eisen van u als opdrachtgever. Doordat wij veel ervaring met verschillende projecten hebben opgedaan, zijn wij bekend met project management en gewend om te werken binnen de gestelde planning en financiële kaders. Bent u op zoek naar advies voor de interieurinrichting op maat voor verstandelijk beperkten en bent u nieuwsgierig geworden naar wat Burobas voor uw mensen kan betekenen? Onze gegevens vindt u op de contactpagina. Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen.

Samen creëren we interieur!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!