Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Aafje Smeetsland, ontwerp binnenplein, Rotterdam | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInrichting gezondheidszorg?

Een inrichting in de gezondheidszorg op maat

Voor het maken van een inrichting voor de gezondheidszorg kunt u altijd even contact opnemen met Burobas. We hebben mensen in dienst die veel ervaring hebben met het maken van interieurontwerpen binnen de gezondheidszorg. Ze weten als geen ander waar rekening mee moet worden gehouden. Een inrichting moet daar namelijk niet alleen praktisch zijn, maar ook zo prettig mogelijk voelen. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Architectuur voor de gezondheidszorg

Voor architectuur en inrichting binnen de gezondheidszorg gaan wij graag eens met u om tafel. We nemen dan alle zaken met u door die van belang zijn binnen een inrichting voor een gezondheidsinstelling. Denk hierbij onder andere maar eens aan het gebruik van kleuren. U wilt toch ook dat al te drukken kleuren worden vermeden. Beter is het om een kleurstelling te vinden die optimisme en warmte uitstraalt. Daarbij bekijken we samen met u de materialen die we kunnen gebruiken, de huiselijkheid van een inrichting en eventuele beplanting. Dit zijn allemaal onderdelen die heel belangrijk zijn en die een rol spelen in het zo goed mogelijk vormen van de inrichting.

Meer weten over architectuur en inrichting voor de gezondheidszorg?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. Bij Burobas werken mensen die veel ervaring hebben op het gebied van inrichten van allerhande soorten gebouwen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op onze website om hier te zien om wat voor inrichtingen wij het hebben. Aan de hand van voorbeelden krijgt u dan gelijk een goede indruk van onze stijl en ideeën. Ook op onze visie is op deze website terug te vinden.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!