Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

YouWork, innovatief interieur, industrieel interieur, gekleurd interieur, Utrecht | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingHybride werken?

Is hybride werken ook voor uw organisatie van toepassing?

Het thuiswerken heeft vooral tijdens de covid-19 periode een enorme impuls gekregen. Ineens werden de voor- en nadelen duidelijk van zowel thuiswerken als van het werken op kantoor. Medewerkers zien het thuiswerken als een voordeel omdat werk en privé beter met elkaar te combineren valt. Anderzijds zijn er ook nadelen, zoals medewerkers die eenzaam worden doordat zij geen contact met collega´s hebben. Dit is weer een voordeel van op kantoor werken, er is een betere interactie mogelijk met collega´s. Een ander nadeel is soms de lange reistijd inclusief files om naar kantoor te komen. Het beste van thuiswerken en het op kantoor werken combineren, houdt hybride werken in.

Hoe de hybride werkvorm vormgeven?

Bij een hybride werkvorm moet een balans gevonden worden tussen thuiswerken en werken op kantoor. De werkplek staat niet meer centraal, maar bovenal welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. Geconcentreerd werken kan vanuit huis, voor overleg en samenwerken met collega´s kan een afspraak op kantoor ingepland worden. Hierdoor krijgt het kantoor een functie van ontmoetingsruimte. Een kantoorruimte met hybride werkvorm krijgt plekken om samen te werken, ruimtes om (digitaal) te vergaderen, belruimtes en stilteruimtes voor als u even geconcentreerd wilt werken. Flexibiliteit en samenwerken staan centraal in een vaak huiselijk aangeklede ruimte en met de mogelijkheid om u even terug te trekken om in stilte te kunnen werken.

Kom voor advies over hybrid working naar Burobas

Is thuiswerken steeds meer de norm in uw organisatie en heeft u nog een klassiek ingericht kantoor? U kunt dan wel wat advies over hybrid working gebruiken. Vaste werkplekken zijn met het hybride werken niet meer nodig en zullen leeg blijven. Schakel daarom Burobas in voor advies. Ook als uzelf al bepaalde ideeën heeft over een hybride werkomgeving, laat het ons dan weten. Wij weten zeker dat we samen met u de perfecte en toekomstbestendige kantooromgeving kunnen ontwerpen.

Bent je nieuwsgierig geworden naar wat Burobas voor jullie organisatie kan betekenen? Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!