Het Nieuwe Werken: ambitie en inspiratie

 

Door internet vallen de beperkingen in tijd en afstand grotendeels weg. De uitdaging is om op de juiste momenten, op de juiste plaats, de juiste mensen, kennis en informatie bijeen te brengen. Technologische veranderingen zijn de aanjagers van Het Nieuwe Werken. Uiteraard omvat HNW nog veel meer.

De werkomgeving moet open en flexibel zijn en een innovatieve cultuur versterken. Alleen dan blijft de organisatie een aantrekkelijke werkgever voor medewerkers en voor jong talent. Burobas beschikt over jarenlange expertise en ervaring om Het Nieuwe Werken ook in uw organisatie vorm te geven.

Een juist ontworpen interieur dient namelijk jouw ambities, ondersteunt de verschillende culturen binnen het bedrijf, bevordert de sfeer én versterkt mensen op de werkvloer.

 

info@burobas.com
T: (+31)40 290 85 88

Huis van Waalre, gemeente Waalre, gemeentehuis Waalre, interieurontwerp gemeentehuis, interieur voor kantoor, het nieuwe werken, gemeentehuis, planten op kantoor, vide met planten, lunchtafel | Burobas
Interieurarchitect kantoor, Huis van Waalre, gemeente Waalre, gemeentehuis Waalre, interieurontwerp gemeentehuis, het nieuwe werken, Gemeentehuis, werkplekken aan het raam, akoestische wanden | Burobas

Integrale aanpak

 

Burobas ondersteunt u in het voortraject om uw doelen te concretiseren. Het Nieuwe Werken vereist een integrale aanpak. Samen met u bepalen we welke elementen van Het Nieuwe Werken voor u relevant zijn.

We kijken daarom ook naar uw systeemlandschap en realiseren een koppeling met de ICT-faciliteiten.

 

Vorm en inhoud zijn één

 

De architectuur, het interieur en het design hiervan geven de gewenste identiteit van uw organisatie vorm. Burobas creëert een dynamiek die verrast en inspireert en die ruimte schept voor interactie en samenwerken.

info@burobas.com
T: (+31)40 290 85 88

‘Het Nieuwe Werken verlangt een inspirerende omgeving die uitnodigt tot interactie.’