Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

GGZ Breburg Jan Wierhof Tilburg, EBK, Extra Beveiligde Kamer, EBK zorg, EBK ziekenhuis, EBK psychiatrie, EBK GGZ, EBK bed | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingEBK ziekenhuis?

EBK ziekenhuis

Heeft u voor uw ziekenhuis een nieuwe EBK nodig? Dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te nemen met Burobas. Wij hebben namelijk ruime ervaring met het inrichten van alle mogelijke ruimtes in de gezondheidszorg en gaan ook graag aan de slag met de indeling van een EBK in het ziekenhuis. Soms is een extra beveiligde kamer in ziekenhuis gewoon nodig, deze kamer moet dan wel aan alle eisen voldoen die hieraan gesteld kunnen worden. We gaan graag eens met u om tafel zitten om alle mogelijkheden van een dergelijke kamer met u door te nemen. Waar moet allemaal aan gedacht worden?

Wat is een EBK precies?

Een EBK is een extra beveiligde kamer. Als u een patient heeft die een gevaar is voor zichzelf en voor anderen, en die eigenlijk niet alleen gelaten kan worden, dan is het goed om hiervoor een EBK ingericht te hebben. Het is een soort kamer die aan een groot aantal voorschriften moet voldoen. Het mag dan wel een kamer zijn waar iemand in afzondering wordt neergezet, het moet ook een kamer zijn waar niks aanwezig is waar iemand zichzelf schade mee aan kan richten. Bij het EBK inrichten voor ziekenhuis is het dan nog belangrijk dat dit ook een kamer is waar iemand helemaal tot rust kan komen.

Met een extra beveiligde kamer uw ziekenhuis uitbreiden

Een EBK in ziekenhuis is eigenlijk gewoon nodig. Met een dergelijke kamer zorgt u ervoor dat verwarde patienten geen schade aan kunnen richten en niemand pijn kunnen doen, vooral ook zichzelf niet. Wij nemen graag eens met u door hoe wij de inrichting van de EBK in uw ziekenhuis voor ons zien. Het is daarbij belangrijk om de voorschriften goed in de gaten te houden, maar we willen ook uw wensen goed in het achterhoofd houden. Zo krijgt uw ziekenhuis een EBK op maat.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!