Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

GGZ Breburg Jan Wierhof Tilburg, EBK, Extra Beveiligde Kamer, EBK zorg, EBK ziekenhuis, EBK psychiatrie, EBK GGZ, EBK bed | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingEBK psychiatrie?

EBK psychiatrie

Bij de inrichting van een goede, veilige EBK komt heel wat kijken. In psychiatrische inrichtingen is een EBK eigenlijk noodzakelijk. Het is een extra beveiligde kamer voor psychiatrie, waar patienten kunnen verblijven die effectief een gevaar voor zichzelf zijn. Mensen die zichzelf of anderen niks aan willen doen, maar die zichzelf daarbij niet meer in de hand hebben. Een EBK voor psychiatrie is dan een goede oplossing om tot rust te komen en het contact met de werkelijkheid weer terug te vinden. Bij Burobas weten we alles over het inrichten van een extra beveiligde kamer voor psychiatrie. We zetten onze ervaring graag in om ook voor uw patienten een dergelijke kamer in te richten.

Laat Burobas een EBK inrichten voor psychiatrie

Bij Burobas hebben we veel ervaring met het inrichten van verschillende soorten ruimtes, voor meerdere soorten doeleinden. We raden u dan ook aan om eens bij ons te komen kijken als u op zoek bent naar een inrichting voor een EBK in psychiatrie. Een dergelijke kamer moet uiteraard aan een groot aantal eisen voldoen. Zo mogen er in de kamer geen objecten staan waar een patient zich schade mee kan aanrichten. Wij letten hierop bij het inrichten, ook op het zo rustig en stemmig mogelijk indelen van de kamer in kwestie.

Een extra beveiligde kamer voor psychiatrie

Door onze extensieve ervaring bij het inrichten van ruimtes en gebouwen voor de gezondheidszorg hebben wij een schat aan ervaring als het aankomt op het inrichten van ruimtes voor bepaalde doelgroepen. We gaan hierover graag eens met u in gesprek, als u een EBK wil inrichten in psychiatrie of op een andere plek. We wisselen dan met u van gedachten om samen tot een perfecte inrichting te komen van de EBK, waar de patienten niet alleen veilig zijn maar ook helemaal tot rust kunnen komen.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!