Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

GGZ Breburg Jan Wierhof Tilburg, EBK, Extra Beveiligde Kamer, EBK zorg, EBK ziekenhuis, EBK psychiatrie, EBK GGZ, EBK bed | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingEBK GGZ?

EBK GGZ

Voor elke instelling in de geestelijke gezondheidszorg is de inrichting van het gebouw heel belangrijk. U wilt per slot van rekening dat uw patienten hier tot rust kunnen komen, zich prettig voelen en goed verzorgd worden. Dit gaat ook op voor een EBK bij GGZ. Een EBK is een kamer die bedoeld is om mensen te beschermen tegen zichzelf. Het is een afgezonderde ruimte binnen een afdeling, waar een patient intensief wordt verzorgd. Heeft iemand de controle over zichzelf verloren? Dan is een extra beveiligde kamer bij geestelijke gezondheidszorg een perfecte plek voor deze persoon om zichzelf weer terug te vinden. Burobas zorgt voor een inrichting voor deze kamer die perfect op de wensen van zowel GGZ als patient zijn afgestemd.

Speciale wensen voor de inrichting van een EBK bij GGZ

Mensen die in een EBK bij GGZ moeten verblijven zitten hier niet voor niks. Dit zijn mensen die de kans lopen zichzelf wat aan te doen. Het is dan ook heel belangrijk om ervoor te zorgen dat deze mensen in de betreffende kamer goed worden beschermd. Hier moet bij het inrichten van een dergelijke kamer goed op worden gelet. Als wij een extra beveiligde kamer voor geestelijke gezondheidszorg inrichten, dan zorgen wij dat dit een kamer is waar een patient helemaal tot rust kan komen, zonder het risico te lopen zichzelf pijn te doen.

Meer weten over de inrichting van een EBK voor geestelijke gezondheidszorg?

Als u meer wilt weten over onze ideeen met betrekking tot de inrichting van een EBK, dan is het altijd mogelijk om hier even contact over op te nemen met ons. Samen met u bekijken we hoe we de inrichting van de EBK’s bij uw instelling het beste aan kunnen pakken. Bij ons kunt u rekenen op ervaren, enthousiaste mensen die er alles aan willen doen om het verblijf van uw patienten in een extra beveiligde kamer zo aangenaam mogelijk te maken.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!