Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Stichting Woonpartners, hergebruik en duurzaam, Helmond | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingCorona inrichting kantoor?

Snel en makkelijk de corona inrichting van kantoor aanpakken; 3 tips!

Helaas, was het maar zo simpel, niemand is al de expert op het gebied van de kantoor inrichting tegen corona, dus wij kunnen dit momenteel ook nog niet over onszelf zeggen. Iedereen is zoekende naar oplossingen en er worden overal mondkapjes, handgels, afzetlinten en tape aangeboden.

Burobas is een interieurontwerp en adviesburo waarbij in onze ontwerpen de gezonde werkomgeving centraal staat. Wij zien dan ook geen duurzame oplossing voor het corona inrichting van kantoren op deze manier. Dit zijn tijdelijke noodoplossingen en deze komen een duurzame, gezonde en veilige werkomgeving waarbij het welzijn van de medewerkers voorop staat, uiteindelijk niet ten goede.

Corona inrichting van kantoren ligt in het verlengde van ons specialisme: de gezonde werkomgeving

Wij zijn interieurontwerpers en onze werkveld ligt bij kantooromgevingen in met name het onderwijs en de zorgsector. Voor ons is een gezonde werkomgeving van belang voor het welzijn van iedereen. De kantoor inrichting voor corona ligt daar eigenlijk direct in het verlengde van, want ook hygiëne hoort bij de gezonde werkplek.

Het thuiswerken heeft zich kunnen bewijzen in deze coronacrisis periode. De kantooromgeving zal volgens ons in de toekomst meer als ontmoetingsplek gaan functioneren. Er zal meer ruimte nodig zijn voor presentaties, vergaderingen en andere sociale momenten in het creatieve werkproces, waarna men weer op een eigen vaste werkplek of thuis verder aan de slag kan.

Niet alleen een corona inrichting voor kantoor, maar een duurzame gezonde en veilige inrichting

De akoestiek, het licht en een groene omgeving met schone lucht zijn voor ons speerpunten bij het ontwerpen van werkomgevingen. Zo werken wij al jaren samen met installatieadviseurs voor schone lucht en wij zullen onze kennis nog verder gaan uitwerken om bij te kunnen dragen aan een corona veilige inrichting van kantoor en de algehele werkvloer. Op onze website staan projecten die wij over de afgelopen jaren hebben gerealiseerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat de gezonde werkomgeving nog meer van belang gaat zijn in de toekomst en ook al zijn wij geen corona expert, wat betreft de gezonde en ruimtelijke werkomgeving durven wij ons toch zeker specialist te noemen.

Neemt u gerust contact met ons op, dan kunnen we samen kijken hoe we uw huidige omgeving kunnen aanpassen en misschien is dit voor u wel het moment om over te stappen op een totaal nieuwe aanpak. Onze deur staat voor u open!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!