Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Ipse de bruggen, Nieuwveen, mulitfunctioneel centrum | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingArchitectuur verstandelijke gehandicaptenzorg?

Architectuur voor verstandelijke gehandicaptenzorg: benadruk de identiteit en niet de beperking

Een architect kan voor de verstandelijk gehandicaptenzorg met een juist interieurontwerp een groot verschil betekenen voor het welzijn van de bewoners en gebruikers. Tijdens een langdurig, maar ook kortstondig verblijf is het ‘thuisgevoel’ van groot belang. Dit houdt in dat de architect voor de verstandelijk gehandicaptenzorg goed in kaart moet brengen wie er van de ruimtes gebruik maken en hoe met de verschillende beperkingen om te gaan. Als alles goed op elkaar is afgestemd kan een functionele maar toch huiselijke inrichting worden gecreëerd, waarbij niet de beperking van de bewoners maar de identiteit wordt benadrukt.

Burobas is dé architect met advies op maat voor de verstandelijk gehandicaptenzorg

Het team van ervaren interieurarchitecten van Burobas gaat telkens weer met nieuwe inspiratie en enthousiasme aan de slag. Wij werken altijd nauw samen met alle betrokkenen en gaan daarom ook 1 op 1 in gesprek met de bewoners, de familie, begeleiders en iedereen die van de ruimtes gebruik gaan maken. Als alles goed in kaart is gebracht, kunnen we de bewoners vooraf afgestemde kleurpaletten of plannen voor meubelplaatsing voorleggen, waarin hun eigen persoonlijke voorkeuren zijn verwerkt. Wil iemand bijvoorbeeld heel graag puzzelen, dan kijken we voor een plekje voor een eigen puzzeltafel. Door de bewoners te betrekken, krijgen zij veel meer een thuisgevoel. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat een juiste interieurarchitectuur in de verstandelijk gehandicaptenzorg bij kan dragen aan het welzijn van de bewoners en geagiteerd of ongewenst gedrag kan verminderen. Burobas is ervan overtuigd dat een nauwe samenwerking van alle betrokkenen met de architect, een op maat gemaakt advies voor de verstandelijk gehandicaptenzorg oplevert. In dit interieurontwerp staat de gebruiker centraal, maar worden uiteraard de veiligheid, robuustheid en het onderhoud van de materialen niet uit het oog verloren.

Op zoek naar een architect voor uw project in de verstandelijk gehandicaptenzorg?

Wij hebben ruime ervaring met projecten voor gemeentes, organisaties, bedrijven en onderwijs- en zorginstellingen. Bij ons geen standaard ontwerpen, maar wij leveren altijd maatwerk dat is afgestemd op de locatie en de gebruikers. Dankzij onze nauwe samenwerking met alle betrokkenen komen wij telkens weer tot unieke en passende ontwerpen. Wij zijn bekend met de architectuur voor de verstandelijk gehandicaptenzorg en kijken graag met u samen naar de mogelijkheden voor uw locatie. Ons team is bekend met projectplanning en het werken binnen de gestelde planning en financiële kaders. Wij leveren als architect advies voor de verstandelijk gehandicaptenzorg, waarbij de gebruiker centraal staat, maar wij hebben uiteraard ook een scherp oog voor de eisen van u als opdrachtgever. Op onze website krijgt u een goede indruk van door ons gerealiseerde interieurontwerpen. Bent u benieuwd wat wij voor uw mensen kunnen betekenen, onze gegevens staan op de contactpagina. Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen.

Samen creëren we interieur!

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!