Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Farmaceut, agile manier van werken, Woerden | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingAgile werkomgeving?

Een agile werkomgeving; een plek waar iedereen zich thuis zal voelen

Als bedrijf moet je je continu kunnen aanpassen aan nieuwe mogelijkheden en veranderende klantwensen en veel bedrijven en organisaties schakelen nu over op het agile werken. Een agile werkomgeving is een huiselijke omgeving waarin uw medewerkers zich thuis zullen voelen. Het agile werken vraagt om een andere inrichting dan het oorspronkelijke kantoor. Agile werken gebeurt in multi disciplinaire teams, de zogeheten squads, die met regelmaat korte meet-ups hebben. Die hebben geen grote grote vergadertafels in een grauwe ruimte nodig, maar stand-up plaatsen rondom een duidelijk planbord, overzichtelijk voor iedereen. Burobas heeft ervaring met het ontwerpen van een agile werkomgeving, al spreken wij liever over een agile work environment, engels voor leefomgeving een woord dat meer omvat dan alleen werkplek.

Hoe ziet een agile office inrichting er uit?

Omdat elk bedrijf anders in elkaar zit kijken wij graag mee naar de behoeften van uw werknemers en uw bedrijf, zodat de werkomgeving optimaal kan worden ingericht ten gunste van uw mensen en klanten. Grote open ruimtes waar mensen elkaar ontmoeten, maar ook kleinere afgezonderde werkplekken om tussendoor even rustig een (telefoon)gesprek te kunnen voeren. De agile werkomgeving is een gezonde werkplek, en wordt ook wel een healing office genoemd. Ruimtes met veel groene elementen, schone lucht en glas waardoor binnen en buiten in elkaar overgaan. Verschillende ruimtes, kleuren en sferen, geen standaard kantoor, maar juist dynamiek en verandering. Verandering van omgeving geeft mensen vaak nieuwe inspiratie en energie en dat komt iedereen uiteindelijk ten goede, het bedrijf, de medewerkers en uiteraard uw klanten.

Wilt u weten hoe u uw werkomgeving kunt aanpassen naar een agile work environment? Groot of klein kantoor, er is altijd en overal een oplossing voor. Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we samen uw wensen in kaart brengen en de mogelijkheden bekijken.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!