BuroBas BuroBas BuroBas BuroBas BuroBas BuroBas BuroBas BuroBas BuroBas BuroBas

Info

zorgen

Burobas baseert het interieur op het DNA van de locatie en de leefsituatie van de gebruikers. Een inrichting van onze hand ziet er nooit als een ‘project’ uit. Onze interieurs voor de zorgsector lijken eerder te zijn ‘ontstaan’ dan te zijn ‘bedacht’ en laten zich kenmerken door huiselijkheid en geborgenheid. Wij ontwerpen een uitnodigende omgeving waar familie, vrienden en buurtbewoners graag op bezoek komen.

Wonen voor mensen met dementie heeft onze speciale aandacht: dementievriendelijk interieur

e.: info@burobas.com
t.: (+31)40 290 85 88

 

Projecten waar we trots op zijn:

Florence Adegeest

Korte film over het interieurontwerp van Burobas voor woonzorgcentrum Florence Adegeest in Voorschoten.

Het Wereldhuis - Boxtel

Burobas heeft in opdracht van Zorggroep Elde het interieur ontworpen van ‘het Wereldhuis’.

GGZ Breburg H.I.C. - Breda

Voor GGZ Breburg ontwierp Burobas het interieur van hun nieuwe High & Intensive Care afdeling in Breda.

Adegeest - Voorschoten

Burobas werd gekozen uit meerdere partijen om voor Florence het interieur van de nieuwbouw van Adegeest te ontwerpen.

De Bijnkershoek - Utrecht

Woonzorgcentrum De Bijnkershoek ligt in een rustig deel van Transwijk in Utrecht. Zowel de woningen als de algemene voorzieningen zijn volledig gerenoveerd. Burobas tekende hiervoor de plannen.

GGZ Centraal - Amersfoort

GGZ Centraal schakelde Burobas in voor het ontwerp van deze nieuwe appartementen.

Den Deyl - Wassenaar

In opdracht van Hillgate Properties in Wassenaar ontwerpt Burobas het interieur voor Zorgvilla Den Deyl aan de Rijksstraatweg in Wassenaar.

De Parkgraaf - Utrecht

De Parkgraaf van AxionContinu werd verbouwd naar een centrum voor revalidatie en herstel. Burobas bedacht het nieuwe interieur voor het restaurant.

GGZ Breburg H.I.C. - Tilburg

Voor GGZ Breburg heeft Burobas het interieur ontworpen van hun nieuwe High & Intensive Care (HIC-) afdeling in Tilburg.

Kastanjehof - Geldrop

De Kastanjehof in Geldrop biedt alle ingrediënten voor een ouderwets avondje uit. Maar dan wel ‘uit in eigen huis’, volgens het Wooninc.plus-concept.

't Gasthuis - Middelburg

t Gasthuis ligt aan de rand van het centrum van Middelburg en behoort tot de hoofdlocaties van Svrz.

Letec - Eindhoven

In opdracht van Letec ontwierp Burobas het interieur van hun eerste vestiging in Eindhoven op Strijp-S.

De Ingelanden - Utrecht

In de Ingelanden wonen ouderen met geheugenproblemen in woongroepen. De keukens bij hun huiskamer zijn ontworpen als ‘belevingskeukens’. Alles is er gericht op herkenning.

Het Buitenhuis - Esch

In opdracht van Zorggroep Elde ontwerpt Burobas het interieur voor Het Buitenhuis in Esch. De bestaande locatie (Sint Jozef) die gebouwd is in 1995 is volledig gerenoveerd.

Vitalis Vonderhof - Eindhoven

In opdracht van Vitalis WoonZorg Groep heeft Burobas het ontwerp gemaakt voor de verbouwing van Vonderhof In het Vonderkwartier van Eindhoven.

Isselwaerde - IJsselstein

Woonzorgcentrum Isselwaerde ligt in een groene en rustige omgeving nabij het historische stadshart van IJsselstein. Het gebouw is in 1926 gebouwd als ziekenhuis in de stijl van de Amsterdamse School.

Op de Logte - Gennep

Zorgcentrum Op de Logte is onderdeel van een multifunctioneel gebouw waarin o.a. appartementen en een fitness-ruimte worden gerealiseerd.

't Huis aan de Vecht - Utrecht

Burobas maakt het interieurontwerp voor het entreegebied van ’t Huis aan de Vecht in Utrecht. Dit woonzorgcentrum van AxionContinu ligt in een rustig stuk van stadsdeel Overvecht in een parkachtige omgeving.

Emergis - Kloetinge

Interieur en omgeving hebben grote invloed op het welbevinden van mensen. Voor Emergis in Goes (GGZ) bedenkt Burobas ruimtes die een positieve invloed hebben op het welbevinden en gedrag van de gebruikers.

Het Tuinfeest - Gennep

Voor verpleeg- en verzorgingshuis Norbertushof in Gennep is een kleine ruimte uitgebreid met een serre. Deze ruimte is ingericht als petit-cafe.

Waterwel - Aagtekerke

In opdracht van Marsaki en Svrz ontwerpt Burobas het kleinschalig wonen gedeelte van het gebouw Waterwel in het Zeeuwse dorp Aagtekerke (gemeente Veere).

Vitalis Wissehaege - Eindhoven

Voor de Vitalis locatie Wissehaege is een bibliotheek ingericht voor de bewoners. De klassieke boekenkast die we bedacht hebben vormt de afscheiding tussen de drukke boulevard richting het atrium en de intieme bibliotheek-hoek.

Vitalis Brunswijck - Eindhoven

Voor het centrale plein in zorgcentrum Brunswijck bedacht Burobas de nieuwe inrichting.

Amaris de Veste - Naarden

Voor Amaris de Veste in Naarden heeft Burobas het interieurontwerp gemaakt voor de entree en het restaurant.

Vitalis Theresia - Eindhoven

Vitalis Theresia in Eindhoven kent een rijke geschiedenis. De kerk en de school naast het huidige Theresia zijn onlosmakelijk verbonden met dit huis waar mensen zelfstandig, verzorgd of verpleegd wonen.