• Opgeleverd: Stichting Laurens in Rotterdam | Burobas
  • Opgeleverd: Stichting Laurens in Rotterdam | Burobas
  • Opgeleverd: Stichting Laurens in Rotterdam | Burobas
  • Opgeleverd: Stichting Laurens in Rotterdam | Burobas

Opgeleverd: Werkomgeving Laurens in Rotterdam

Duizenden ouderen in Rotterdam en omstreken vertrouwen dagelijks op de zorg van de betrokken zorgprofessionals van Laurens. Burobas heeft het ontwerp gemaakt voor de nieuwe werkplek van de ondersteunende diensten, de staf van Thuiszorg, de flexplanners en het management.

Eastpoint is dé nieuwe ontmoetingsplaats voor alle Laurens medewerkers. De begane grond is ingericht als lunchwerkcafé met een servicepunt en een gastvrouw. Op iedere verdieping bevindt zich een kleine satellietruimte ingericht als huiskamer. De grotere overlegruimtes bevinden zich aan de voorzijde op het entresol van de eerste verdieping. De vier verdiepingen zijn ingericht als flexomgeving waarin de medewerkers van Laurens gefaciliteerd en geïnspireerd worden om hun werk optimaal uit te kunnen voeren. Diversiteit van inrichting en ontspanning op de werkvloer zijn belangrijk. De tijd van de kantoortuin met de eindeloos doorgestempelde werkplekken ligt inmiddels ver achter ons.

Laurens is een prachtig voorbeeld geworden van de manier waarop Burobas de werkomgeving van de toekomst ziet: een werk- en ontmoetingslandschap van kwalitatieve ruimtes waarin plaats is voor zowel dynamiek als rust met ruimte voor individueel werk, groepswerk en digitaal werk.

Binnenkort op onze website alle foto’s en een uitgebreid verslag van dit project.