• Nu aan het werk voor: De Wever in Tilburg
  • Nu aan het werk voor: De Wever in Tilburg
  • Nu aan het werk voor: De Wever in Tilburg

Nu aan het werk voor: De Wever in Tilburg

In opdracht van de Wever heeft Burobas een interieurstudie gemaakt om te kijken of het mogelijk is om alle stafdiensten van de Wever te huisvesten in de Hazelaar, voorheen verdeelt over 2 locaties.

Er zijn diverse interviews geweest met de verschillende afdelingen en medewerkers. Een belangrijk onderdeel is het beter faciliteren van het werkproces waarbij samenwerkingen tussen de verschillende afdelingen centraal staat. Hiervoor zijn onder andere diverse ontmoetingsplekken gecreëerd waar de medewerkers elkaar op een natuurlijke manier tegen komen. Daarnaast heeft de gesloten structuur plaats gemaakt voor een open en transparant kantooromgeving, waarbij daglicht tot in het hart van het gebouw kan binnen treden. De totaal te verbouwen oppervlakte is 5.000 m².

Binnenkort meer informatie over dit project op deze website.