BuroBas BuroBas BuroBas BuroBas BuroBas BuroBas

Bekijk hieronder projecten die we onlangs hebben afgerond:

COC Nederland in Amsterdam

Voor het hoofdkantoor van COC Nederland in Amsterdam heeft Burobas het interieur ontworpen.

Hogeschool Zeeland in Vlissingen

In het kloppend hart van de Hogeschool Zeeland (HZ University of Applied Sciences) heeft Burobas het nieuwe grand-cafe ontworpen met het aangrenzende binnenplein.

Hogeschool Zeeland in Vlissingen

Voor de Hogeschool Zeeland (University of Applied Sciences) in Vlissingen ontwerpt Burobas in het hart van de school een boekenwinkel met lekkere koffie en een grandcafé voor de studenten.

De Bijnkershoek in Utrecht

Woonzorgcentrum De Bijnkershoek ligt in een rustig deel van Transwijk in Utrecht. Zowel de woningen als de algemene voorzieningen zijn volledig gerenoveerd. Burobas tekende hiervoor de plannen.

Viggo in Eindhoven

Burobas heeft het interieur voor Viggo ontworpen. Viggo is de luchtvaartdienstverlener in Eindhoven en is gehuisvest nabij Eindhoven Airport.

Hogeschool de Kempel in Helmond

Burobas heeft voor de Kempel de nieuwe inrichting ontworpen voor de centrale aula, het leerplein in het atrium en de bibliotheek.

Gemeentehuis Hilvarenbeek

In opdracht van de Gemeente Hilvarenbeek ontwerpt Burobas het interieur van het gemeentehuis aan de Vrijthof in Hilvarenbeek.

WVO Zorg Ter Reede in Vlissingen

De eerste fase van de bewegwijzering van Ter Reede is gereed. De locatie vroeg om een bijzondere en duidelijke bewegwijzering in het gebouw.

Holmatro in Raamsdonksveer

Het multifunctionele bedrijfsrestaurant van Holmatro is onderdeel van een duurzaam totaalproject. Holmatro gaat met dit project voor het predicaat Excellent van BREEAM.

GGZ Breburg HIC Muiderslotstraat in Breda

Voor GGZ Breburg ontwierp Burobas het interieur van hun nieuwe High & Intensive Care afdeling in Breda.