BuroBas BuroBas BuroBas BuroBas BuroBas

Info

leren 

Elke leeromgeving moet een eigen identiteit kennen die onderscheidend is. Daarom koppelt Burobas functionaliteit aan expressiviteit, de inrichting geeft vorm aan die eigenheid. In de ontwerpen speelt Burobas creatief in op de vragen en wensen die een stimulerende leeromgeving stelt. We creëren inspirerende werkplekken, ruimtes om in stilte te werken en plaatsen voor studie, projectwerk, ontspanning en ontmoeting. Het gaat altijd om een totale en integrale benadering.

e.: info@burobas.com
t.: (+31)40 290 85 88

Projecten waar we trots op zijn:

HZ University of Applied Sciences - Vlissingen

In het kloppend hart van de Hogeschool Zeeland (HZ University of Applied Sciences) heeft Burobas het nieuwe grand-cafe ontworpen met het aangrenzende binnenplein.

HZ University of Applied Sciences

Voor de Hogeschool Zeeland (University of Applied Sciences) in Vlissingen ontwerpt Burobas in het hart van de school een boekenwinkel met lekkere koffie en een grandcafé voor de studenten.

Hogeschool de Kempel - Helmond

Burobas heeft voor de Kempel de nieuwe inrichting ontworpen voor de centrale aula, het leerplein in het atrium en de bibliotheek.

Technische Universiteit Eindhoven

Voor de TU/e (Technische Universiteit Eindhoven) ontwerpt Burobas het interieur voor de gezamenlijke sociëteit van de faculteit wiskunde en informatica en Eurandom.

HZ University Of Applied Sciences - Vlissingen

Voor de Hogeschool Zeeland werd een visie gemaakt op hun gebouwen. Uitgesmeerd over meerdere jaren worden de verschillende onderdelen uitgevoerd.

Rolf & Koks Gesto - Ochten

Rolf en Koks Gesto zijn leveranciers van spellen en leermethodes voor kinderopvang en basisonderwijs.

HZ University of Applied Sciences - Vlissingen

Voor de Hogeschool Zeeland ontwikkelden wij een verplaatsbare rookvoorziening in de vorm van een zeecontainer.

HZ University of Applied Sciences - Vlissingen

Voor de Hogeschool Zeeland ontwierp Burobas een totaalvisie. Zij brachten de kwaliteiten van het complex gebouwen uit de jaren zestig en negentig in kaart.