Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Hogeschool Zeeland, HZ cafe, terras, interieurontwerper breda, terras ontwerp, patioterras | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInterieurarchitect onderwijs?

Interieurarchitect onderwijs

Interieurarchitect onderwijs vinden op internet? Zoek niet langer, want als interieurarchitect doen we veel voor het onderwijs. Interieur is zeker belangrijk in het onderwijs. Een ruimte moet stimuleren, motiveren, maar ook aansluiten op de behoeftes van het specifieke lokaal. Naast eigenheid, moet het hele gebouw ook samenhang vertonen. Wij vinden de juiste balans tussen eenheid en uniciteit in iedere leeromgeving.

Interieurarchitect onderwijs: bij Burobas aan het juiste adres

Leren betekent ontwikkelen, het juiste interieur zorgt voor de nodige dynamiek. Interieur zorgt dat leerlingen gestimuleerd worden. Daarnaast moet er voldoende plaats zijn voor rust. Rust die nodig is om in stilte te studeren. Maar ook ruimtes waar je gezamenlijk aan een project kunt werken. Daarnaast is het belangrijk om ontmoetingsruimtes te creëren, plekken waar mensen elkaar tegenkomen en in gesprek raken. Gesprekken tussen zowel docenten als studenten. Ook het bieden van ontspanning binnen deze ruimtes is essentieel voor een prettige omgeving, voor zowel studenten als medewerkers. Zoals het hiernaast getoonde project, een ontmoetingscafé waar zowel gewerkt als ontspannen kan worden.

Interieur en onderwijs heeft voor de ontwerpers van Burobas geen geheimen. Wilt u zien wat we voor onderwijsinstellingen hebben ontworpen? Kijk dan verder op deze website of neem contact op.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!