Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking

Contact

Florence Adegeest Voorschoten, entree, entreehal, geblokte vloer, dementievriendelijk gebouw, dementievriendelijk interieur, gastvrouw, gastvrouwpunt, balie restaurant | Burobas

Samen creëren we interieur.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

Nieuwe inrichtingInrichting zorg?

Op zoek naar een nieuwe inrichting voor de zorg?

Bij de zorg gaat het om details. Niet alleen op het gebied van de zorg die er wordt geboden, maar bijvoorbeeld ook als het aankomt op de inrichting van de zorg instelling. Dit kan een enorme invloed hebben op het gevoel dat mensen hebben binnen uw instelling. Mensen willen zich thuis voelen, op hun gemak voelen en hierbij ook een zo positief mogelijk gevoel krijgen. Bij Burobas weten we waar we rekening mee moeten houden als we bezig zijn met het inrichten van een instelling. We hebben veel ervaring met architectuur in de zorg en staan dan ook klaar om hierover eens met u van ideeën te wisselen.

Architectuur en inrichting in de zorg

Burobas is een designbureau waar mensen werken die uit de voeten kunnen met een groot aantal verschillende doelgroepen. We hebben voor een groot aantal soorten gebouwen een inrichting verzorgd en staan dan ook klaar om voor u aan de slag te gaan. Inrichting in de zorg is een onderwerp dat ons na aan het hart ligt. We willen er graag alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw patiënten of cliënten zich zo aangenaam mogelijk voelen als ze bij u binnen zijn. Belangrijke zaken zijn daarbij onder andere het kleurgebruik, materiaalgebruik, de duurzaamheid en de diverse onderdelen die aan een inrichting toegevoegd kunnen worden.

Praten over architectuur en inrichting in de zorg

We staan altijd klaar om met u door te nemen wat er allemaal kan veranderen aan de inrichting en architectuur in de zorg. We hebben mensen in dienst die als geen ander weten wat hier allemaal bij komt kijken. Mensen die gepassioneerd met een opdracht aan de slag gaan, om er zo voor te zorgen dat u het best mogelijke resultaat geleverd krijgt. Neem eens een kijkje op onze website om voorbeelden te zien van eerdere inrichtingen. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om de mogelijkheden met ons door te nemen. Neem gerust contact met ons op.

Spreekt onze ontwerpvisie u aan? Of bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!