• Nu aan het werk voor: Stichting Laurens in Rotterdam | Burobas
  • Nu aan het werk voor: Stichting Laurens in Rotterdam | Burobas
  • Nu aan het werk voor: Stichting Laurens in Rotterdam | Burobas
  • Nu aan het werk voor: Stichting Laurens in Rotterdam | Burobas
  • Nu aan het werk voor: Stichting Laurens in Rotterdam | Burobas

Nu aan het werk voor: Stichting Laurens in Rotterdam

Voor Stichting Laurens is Burobas gestart met de verbouwing van het nieuwe kantoorpand in Rotterdam.

Momenteel is deze organisatie verdeeld over negen locaties in Rotterdam; in de nabij toekomst zullen zij samen gehuisvest zijn in één nieuw kantoor met een vloeroppervlakte van ca. 3.500 m2.

Vanwege het Coronavirus was het niet mogelijk om alle 250 medewerkers van Laurens op de nieuwe locatie uit te nodigen om een kijkje te komen nemen. Daarom is het creatieve idee ontstaan om een filmpje te maken waarop de nieuwe locatie getoond wordt. Na een inleidend woordje van de bestuurder, neemt de interieurarchitect van Burobas je mee door het gebouw en geeft een toelichting over de eerste ontwerpideeën en hoe het kantoor er straks uit komt te zien.

Het nieuwe kantoor heeft op de begane grond een lunchwerkcafé. Op de 1ste verdieping zijn de vergaderzalen en op de 2de t/m de 5de verdieping komen activiteitgerichte werkplekken. De verschillende afdelingen zijn geclusterd per verdieping en het concept is gebaseerd op flexwerken op afdeling en verdieping. Op iedere verdieping is aan de kopse kant een huiskamer gesitueerd om te ontmoeten en informatieoverdracht te stimuleren. Deze ruimte is bewust losgetrokken van de werkplekken om op deze manier rust te creëren rondom de werkplekken.