Berichten laden...
    • Opgeleverd: Stichting Laurens in Rotterdam | Burobas
    • Opgeleverd: Stichting Laurens in Rotterdam | Burobas
    • Opgeleverd: Stichting Laurens in Rotterdam | Burobas
    • Opgeleverd: Stichting Laurens in Rotterdam | Burobas

    Opgeleverd: Werkomgeving Laurens in Rotterdam

    Duizenden ouderen in Rotterdam en omstreken vertrouwen dagelijks op de zorg van de betrokken zorgprofessionals van Laurens. Burobas heeft het ontwerp gemaakt voor de nieuwe werkplek van de ondersteunende diensten, de staf van Thuiszorg, de flexplanners en het management. Eastpoint is dé nieuwe ontmoetingsplaats voor alle Laurens medewerkers. De begane grond is ingericht als lunchwerkcafé…

  • GGz Centraal De Meregaard, HIC omgeving | Burobas

    Opgeleverd: GGz Centraal De Meregaard in Almere

    Burobas ontwerpt zijn tiende High Intensive Care (HIC) omgeving! Door GGz Centraal De Meregaard in Almere is aan Burobas gevraagd een ontwerp te maken voor hun nieuwe HIC afdeling. Op deze plek worden volwassenen en ouderen in acute psychiatrische nood tijdelijk opgenomen. Dit is vaak een gedwongen opname. In nauwe samenspraak met de verpleging en…

    • Roche, ontwerp kantooromgeving, Woerden | Burobas
    • Roche, ontwerp kantooromgeving, Woerden | Burobas
    • Roche, ontwerp kantooromgeving, Woerden | Burobas
    • Roche, ontwerp kantooromgeving, Woerden | Burobas

    Opgeleverd: Sneak preview kantooromgeving farmaceut

    In mei 2019 werd Burobas uit meerdere partijen gekozen om een fantastische opdracht uit te voeren: onze opdrachtgever, een grote mondiale speler op het gebied van farmacie en diagnostiek, vroeg ons om voor hun Nederlandse vestiging een nieuwe werkomgeving te ontwerpen. Nu, 1,5 jaar later, is de oplevering en wij zijn supertrots op hoe het…

    • Tiwos, woonstichting Tilburg | Burobas
    • Tiwos, woonstichting Tilburg | Burobas
    • Tiwos, woonstichting Tilburg | Burobas

    Opgeleverd: Tiwos, woonstichting in Tilburg

    Voor woningcorporatie Tiwos in Tilburg heeft Burobas de nieuwe werkomgeving en het ontvangstgebied ontworpen. Tiwos is gevestigd in het statige gebouw aan de Stationsstraat in Tilburg. Onze opdrachtgever vroeg ons om het thema ‘écht contact’ te vertalen naar het nieuwe interieur. Huurders en andere bezoekers zijn welkom bij Tiwos. De begane grond is tot een…

    • Opgeleverd: Aegon Leeuwarden, tentoonstelling | Burobas
    • Opgeleverd: Aegon Leeuwarden, tentoonstelling | Burobas
    • Opgeleverd: Aegon Leeuwarden, tentoonstelling | Burobas
    • Opgeleverd: Aegon Leeuwarden, tentoonstelling | Burobas
    • Opgeleverd: Aegon Leeuwarden, tentoonstelling | Burobas
    • Opgeleverd: Aegon Leeuwarden, tentoonstelling | Burobas
    • Opgeleverd: Aegon Leeuwarden, tentoonstelling | Burobas

    Opgeleverd: Aegon in Leeuwarden, tentoonstelling ‘Aegon 175 jaar voor elkaar’

    Voor Aegon in Leeuwarden heeft Burobas het ontwerp gemaakt voor de tentoonstelling ‘Aegon 175 jaar voor elkaar’. De tentoonstelling sluit in vorm, kleur en materiaal naadloos aan op het totaalontwerp van de werkomgeving en het atrium. In samenwerking met de kunstcommissie van Aegon neemt de 9 meter lange tentoonstellingskast je in een notendop mee van…

    • Opgeleverd: Opgeleverd: UMC Utrecht, EBK | Burobas
    • Opgeleverd: Opgeleverd: UMC Utrecht, EBK | Burobas
    • Opgeleverd: Opgeleverd: UMC Utrecht, EBK | Burobas
    • Opgeleverd: Opgeleverd: UMC Utrecht, EBK | Burobas
    • Opgeleverd: Opgeleverd: UMC Utrecht, EBK | Burobas
    • Opgeleverd: Opgeleverd: UMC Utrecht, EBK | Burobas
    • Opgeleverd: Opgeleverd: UMC Utrecht, EBK | Burobas
    • Opgeleverd: Opgeleverd: UMC Utrecht, EBK | Burobas
    • Opgeleverd: Opgeleverd: UMC Utrecht, EBK | Burobas

    Opgeleverd: EBK ruimtes UMC in Utrecht

    Voor het UMC in Utrecht heeft Burobas het ontwerp gemaakt voor de EBK (Extra Beveiligde Kamers). Ook de voorruimtes en tuin zijn in het ontwerp meegenomen. De totale verbouwing bestond uit het verbouwen van vier separeerruimtes met twee gedeelde voorruimtes naar twee EBK’s met ieder een eigen voorruimte. De twee voorruimtes zijn middels een schuifwand…