Buro

Referenties opdrachtgevers | Burobas

Opdrachtgevers aan het woord

Natuurlijk kunnen we zelf enthousiast vertellen over de projecten en interieurontwerpen waar wij trots op zijn, maar nog mooier is het om te horen dat ook onze opdrachtgevers en de gebruikers steeds weer trots en tevreden zijn.

Lees hier de reacties van onze opdrachtgevers

burobas team

Ons team

Samenwerken, kennis uitwisselen en elkaar voortdurend inspireren. Dat is de basis waaruit de beste ontwerpen ontstaan. Omdat dat de manier is waarop uw ideeën en wensen vorm krijgen.

Het gaat ons dan om dat ene moment: het moment waarop uw ontwerp simpelweg klopt! Dat het ons samen lukt om het idee uit te drukken in vorm en materiaal. Want uw interieurontwerp maken we samen.

Maak kennis met het team van Burobas

Gemeente Hilvarenbeek, gemeentehuis, interieur voor kantoor, interieuradvies tilburg, wachtzit, leestafel gemeentehuis | Burobas

Onze opdrachtgevers

Dankzij een veelzijdige groep opdrachtgevers hebben we al vele verschillende projecten begeleid tot een succesvol eindresultaat. Door hen blijven we geïnspireerd en leren we bij. Samen met deze opdrachtgevers creëerden we hun interieur.

Bekijk hier de opdrachtgevers waar we met trots voor gewerkt hebben

Visie, ontwerpvisie, Bas Lamers, Bas van Rooij | Burobas

Onze visie

Van duurzaamheid tot huiselijkheid, Burobas heeft een eigen visie op wat een interieur een geslaagd interieur maakt. Dit interieur creëren wij samen met onze opdrachtgevers, zodat er een interieur ontstaat passend bij de organisatie, de werknemers en de gebruikers.

Lees hier meer over onze visie op interieur